USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Канаді чоловік поранив поліцейського та в’їхав у натовп пішоходів

1 Жовтня 2017 23:16
У канадському місті Едмонтон чоловік вдарив поліцейського ножем і навмисно в’їхав у пішоходів на найбільш людній вулиці у центрі міста.

Про це повідомляє Reuters.

Перша атака сталася у суботу, о 8.15 вечора за місцевим часом біля Стадіону Співдружності. Невідомий чоловік за кермом автомобіля врізався в поліцейську машину поблизу спортивного стадіону, на якому тривав футбольний матч. Після цього він вийшов із автомобіля, кілька разів ударив ножем поліцейського та втік.

За кілька годин після інциденту підозрюваного зупинила поліція для перевірки документів. Чоловік керував автомобілем-фургоном. Як тільки поліцейські зрозуміли, що йдеться про ймовірного нападника на правоохоронця, чоловік спробував утекти.

Поліцейські почали його переслідувати. Під час гонитви підозрюваний наїхав на чотирьох пішоходів, повідомляє AFP. Урешті-решт незадовго до півночі правоохоронцям вдалося зупинити машину та затримати водія.

Підозрюваному близько 30 років. У автомобілі, який він винаймав, знайшли прапор «Ісламської держави».

Постраждалий поліцейський перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує. Стан чотирьох постраждалих пішоходів невідомий.


Нагадаємо, 1 жовтня на залізничному вокзалі «Сен-Шарль» у французькому Марселі чоловік із криком «Аллах Акбар!» напав із ножем на двох людей і зарізав їх. Терорист вийняв ножа з рукава і зарізав молоду дівчину. Потім - іншу жінку. На вокзалі одразу ж оголосили евакуацію людей. Поліцейські застрелили нападника-терориста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus