USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Канаді літак впав на житловий будинок

18 Травня 2020 09:29
У канадській провінції Британська Колумбія в неділю розбився літак Snowbirds пілотажної групи Королівських військово-повітряних сил. Аварія сталася в районі міста Камлупса, приблизно за 320 км від північного сходу міста Ванкувер.

Про це повідомляє Obozrevatel з посиланням на GlibalNews.

Зазначається, що другого члена екіпажу госпіталізували з серйозними травмами. Життю потерпілого нічого не загрожує.

Водночас ЗМІ уточнюють, що в результаті отриманих травм на місці загинула жінка-капітан Дженн Кейсі, яка працювала журналісткою. У 2014 році вона вступила до лав Збройних сил, а два роки тому приєдналася до ВПС Канади.

На кадрах, які з’явилися у мережі, зафіксовано, як повітряне судно швидко набирає висоту, а потім так само стрімко починає падати. Нині обставини авіакатастрофи уточнюються.

Міністр оборони Хардж Саджан заявив, що «глибоко засмучений» цією катастрофою.

«Я знаю, що всі канадці оплакують цю трагічну втрату», – сказав він.

Своє співчуття рідним загиблої Дженн Кейсі й потерпілого капітана Макдугалла також висловив прем’єр-міністр Джастін Трюдо: «Всі канадці з вами в цей важкий час». А генерал-губернаторка Канади Джулі Пейет додала, що вона «спустошена» новинами про трагедію.




За словами міністра охорони здоров’я Британської Колумбії Адріана Дікса, потерпілий доставлений в лікарню. Стан пілота невідомий. Відзначається, що літаки команди Snowbirds вирушили в загальнонаціональний тур, щоб підняти людям настрій під час спалаху коронавірусу.



Це була друга катастрофа за участю Snowbirds за останній час. У жовтні минулого року один з літаків команди впав у безлюдному районі перед шоу в Атланті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus