USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Карпатах знайшли тіло киянина, який зник у лютому

28 Квітня 2021 08:15
Рятувальники 27 квітня знайшли тіло 40-річного киянина, який заблукав у Карпатах 13 лютого.

Про це пише Українська правда з посиланням на ДСНС у Закарпатській області.

На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося... 27 квітня о 16:00 гірські рятувальники знайшли тіло туриста-киянина, що заблукав в районі гори Гемба ще 13 лютого. Тоді 40-річний чоловік разом із товаришем разом вийшли в гори, аби покататись на лижах, але в умовах поганої видимості друзі заблукали. Намагаючись знайти дорогу, вони загубили в пітьмі один одного... Наступного дня пообіді рятувальники знайшли першого туриста. Пошукові роботи другого тривали 21 день, аж до 5 березня.

Згодом, коли зійшов сніг, рятувальники відновили пошуки і 27 квітня загиблого було знайдено в ущелині біля потічка в підніжжі гори Жид-Магура.

Після проведення правоохоронцями першочергових слідчих дій тіло чоловіка буде транспортовано до с. Березники», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus