USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У катастрофі Boeing-737 ніхто не вижив - індонезійські рятувальники

29 Жовтня 2018 13:20
Унаслідок катастрофи літака Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air після вильоту з аеропорту Джакарти загинули всі, хто перебував на борту.

Про це інформагентству dpa повідомив голова Національного агентства Індонезії з пошуку й порятунку Мухаммад Суогі, пише Укрінформ.

"Ми оглянули поверхню моря та не знайшли жодної людини, яка б вижила", - сказав він, додавши, що виявлено кілька частин тіла.

Як повідомляє ТСН з посиланням на сторінку Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України у Twitter громадян України на борту літака не було.

Пілоти літака, який зазнав катастрофи в Індонезії, перед польотом повідомляли про технічну несправність Boeing 737 Max, який впав у море поблизу Індонезії.

Раніше, у 2013 році, літак Boeing-737 індонезійській авіакомпанії Lion Air з більш ніж сотнею пасажирів впав у море, коли намагався приземлитися в аеропорту на індонезійському острові Балі. Тоді в результаті катастрофи всі дивом залишилися живими, а сам літак розколовся на дві частини.

Зазначається, що в 2007 році компанії заборонили літати на території Європейського Союзу через кілька смертельних аварій. Проте в червні цього року Європейський Союз виключив авіакомпанію з чорного списку перевізників, які порушують міжнародні безпекові стандарти.

Як повідомлялось раніше, пасажирський літак Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився після вильоту з аеропорту Джакарти. Літак зник з радарів через 13 хвилин після зльоту, він впав у море біля острова Ява в районі провінції Західна Ява. На борту повітряного судна перебували 188 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus