USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Наказу про відсторонення начальника ДСНС Волині поки немає

26 Березня 2015 11:30
В обласному управлінні ДСНС не коментують звинувачення керівництва у корупційних діях.

Нагадаємо, вчора, 25 березня, під час засідання Кабінету Міністрів правоохоронці заарештували голову ДСНС України Сергія Бочковського. Водночас Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попросив прем'єр-міністра звільнити Бочковського та його заступника, а всіх керівників обласних управлінь відсторонити від виконання обов'язків. Уряд підтримав це рішення. Також прем'єр-міністр доручив провести розслідування фактів корупції у ДСНС.

Натомість в управлінні ДСНС у Волинській області кажуть, що наказу про відсторонення начальника обласного управління Володимира Грушовінчука ще не надходило.

«Наказу про відсторонення я не бачив. На кінець робочого дня його не було. Можливо, надійшов пізніше», - повідомив заступник начальника УДСНС області Сергій Юра, відповідаючи на запитання журналістів. Наразі цим і обмежився коментар волинських рятувальників.

До слова, радник Арсена Авакова Антон Геращенко на своїй офіційній сторінці повідомив, що начальників обласних управлінь також підозрюють в корупційних діях. Мовляв, щомісяця носили хабарі вищому керівництву в розмірі кількох десятків тисяч доларів.

Только что, на заседании Кабинета Министров Украины по приказу Министра МВД Арсена Авакова, за хищения средств в особо к...

Posted by Anton Gerashchenko on 25 березня 2015 р.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, тимчасово виконувачем обов’язків глави ДСНС призначений радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, який розпочинав свою кар’єру на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Платник ПДВ Показати IP 26 Березня 2015 13:00
А чому? Потрібно зробити як в Грузії: пожежні - це ті, хто гасить пожежі. А мудота в погонах і з течками, яка ходить по фірмах і збирає хабарі нехай іде або в екіпажі, або на фронт, або на..... Скільки можна кормити цих паразитів?
Для невідшкодованого до Платник ПДВ Показати IP 26 Березня 2015 13:56
Мудота - ти. Як незареєстрована ПН. Вже давно ніхто не ходить по фірмах.Знаєш таке слово ДЕРЕГУЛЯЦІЯ. Воно тебе не стосується.Ти - не Регулятор.Ти -Рагуль.А кормиш цих паразитів не ти. Від такого корму можна голодним і холодним ходити.
ВОНО до Для невідшкодованого Показати IP 26 Березня 2015 14:21
як взвився глист пожежний, і його можна зрозуміти, поки лохи воюють мудота хати будує за *копічату* зарплату пожежного інспектора
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 13:37
вовіку кердик ..валідол жує пачками .. і юра так само буде кердик .ХАБАРНИКІВ ГЕТЬ .....
не в схемі Показати IP 26 Березня 2015 14:12
Треба все оновити зрозумійте інакше нічого не буде.Всіх старих схемників звільнити.
каспер Показати IP 26 Березня 2015 16:55
коментар було видалено
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 20:05
А як з купуванням посад?
Лучанин до Анонім Показати IP 30 Березня 2015 16:43
Вчасно Кревський спригнув його гнилого хапугу туда ж треба, хоча можна ще все підшевелити термін давності не пройшов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus