USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Харкові побоюються виникнення ХНР

9 Серпня 2014 12:52
Сьогодніу Харкові відбувається мітинг проти міського голови Геннадія Кернеса.

Про це повідомляють очевидці в соцмережах, - пише Українська правда.

Згідно з повідомленнями, активісти роздають листівки, в яких зазначено, що Кернес є союзником Росії і готується до 23 серпня оголосити про створення Харківської народної республіки.
На ході - близько 100 чоловік, у тому числі й міліціонери. Учасники мітингу також підписували листи українським військовим.

Офіційна назва мітингу: "Харків без Гепи, а значить - без війни", - пишуть місцеві жителі.
Крім того, на неділю, 10 серпня, запланований харківський Євромайдан на площі Свободи.

Як відзначають організатори, дискусійні теми Євромайдану такі:

- як нам поміняти владу в Харкові, про досвід громадянського опору останнього тижня і методах кардинальної зміни системи влади в місті;

- як не дати себе обдурити на виборах, чому обов'язково потрібно голосувати;

- кого вибирати, коли вибору немає, і що робити, щоб вибір був?

Крім того, йдеться про конституційну базу самоврядування місцевих громад.

Також теми акції цивільних ініціатив міста:

- кому належить земля в Україні;

- чим управляють ті, хто живе на цій землі;

- що про самоврядування говорить Конституція, з чого починається самоврядування в реальному житті і чому це потрібно громадянам країни.

Обов'язково йтиметься про люстрацію і загальнополітичну ситуацію в країні. Учасники Євромайдану збиратимуть гроші для армії і поранених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
007 Показати IP 9 Серпня 2014 12:56
Поки Кернес на волі - добра не чекайте! ГОЛОВНИЙ ТІТУШНИК України.
Vetal Показати IP 9 Серпня 2014 12:58
Жах, ну це вже насправді смішно
Анонім до Vetal Показати IP 9 Серпня 2014 13:12
Це не смішно - треба плакати... Жители Донбасса очень хотели жить как в России, их мечта сбылась – они оказались в Чечне 90-х годов.
Донбасс до Анонім Показати IP 9 Серпня 2014 18:32
коментар було видалено
Харків Показати IP 9 Серпня 2014 14:16
Брешете. Ніхто, крім Кернеса, не зробив для розвитку Харкова стільки, скільки він. Це кращий хазяїн міста Хркова з 1,5 млн. населенням без нелегалів - в'єтнамців, азербайджанців, африканців... Ніякої кандидатури ті, хто хоче убрати Кернеса, не запропонували. Навіть комуністи визнали його здібності хазяїна міста - парки, тротуари, під'ъзди, клумби, фонтани та ін. поступово доводиться до ладу. Місто - це вам не Луцьк чи Івано-Франківськ. Лише в одному спальному районі більш, ніж 400 тисяч мешканців. А таких районів декілька. А проплаченим дебілам все одно, проти кого стояти - хто більше заплатить, тому й продадуться
Анонім до Харків Показати IP 9 Серпня 2014 14:21
ГОЛОС СЕПАРАТИСТА.
))) до Анонім Показати IP 9 Серпня 2014 16:39
ругают кернеса многие, и есть за что. но мэром он действительно оказался недурным. почему - загадка.
Харків до ))) Показати IP 9 Серпня 2014 17:18
І ще мене цікавить, чим Кернес вам не догодив. Ви зі своїми мерами розберіться. Купка проплачених мітингувальників проти Кернеса - це ще не весь Харків. Якби він не мав авторитету серед харків'ян, його би не чіпали, а тим паче, не підстрелили
Харків до Анонім Показати IP 9 Серпня 2014 17:14
коментар було видалено
баба параска до Харків Показати IP 9 Серпня 2014 18:20
Після того, як ви вибрали порхатого мером, багато хто почав називати ваше місто ХарькОв з наголосом на О.
Харків до баба параска Показати IP 9 Серпня 2014 18:48
коментар було видалено
Волинь до Харків Показати IP 9 Серпня 2014 18:22
Харків ПНХ разом з гепою і допою
анонімус Показати IP 9 Серпня 2014 14:17
забули вже, як кернес погрожував? а ви пошукайте на ютубі!
******* Показати IP 9 Серпня 2014 14:32
СЛАВА КЕРНЕСУ! Харківяни за Кернеса! Ура!
баба параска Показати IP 9 Серпня 2014 15:44
Не поганий переклад хнр - .уй на рило
Українка Показати IP 9 Серпня 2014 20:45
Схаменіться люди!!!! Все минає, гріх зостається. Будьте мудрими,любіть один одного. Ми прості смертні маємо бути мудрішими, не робити один одному біди. Почнімо кожен з себе. Добро і правда переможе! Миру і спокою дай Боже Україні. Самі понавигадували різної зброї, і хапаємось за неї. Сльози проливає-ЛЮДИНА! На якому кінці світу не були б , а добра від зброї і війни ніколи ще не було! Благаю, вирішуйте конфлікти людською мовою, а не зброєю! Ми ж люди? Є ДВІ НАЦІОНАЛЬНОСТІ- ЛЮДИ Й НЕЛЮДИ!!! ЛАСКОЮ І ДОБРОМ МОЖНА БІЛЬШЕ ВСЬОГО ДОБИТИСЯ ! яК В СІМ'Ї, ТАК І В СЕЛІ, МІСТІ, В СВІТІ.
Харків Показати IP 9 Серпня 2014 20:50
коментар було видалено
До Харків Показати IP 9 Серпня 2014 20:59
Ну і дурень ти Харків.. Шкода тебе тупорилого...
Харків до До Харків Показати IP 9 Серпня 2014 22:11
коментар було видалено
Українка Показати IP 10 Серпня 2014 09:44
Я горда за тих священників, монахів, простих православних християн у яких велика віра в Бога! Честь і совість для них не прості слова! Їх не купити за гроші, славу, нагороди! Бог і любов в них не на язиці, а в серці!
Українка Показати IP 10 Серпня 2014 09:49
Простий люд не хоче війни!!!! Російські священики і політики не мовчіть!!!! Президента Путіна В.В. треба переконати вивести війська з України !!!!. Мужчини з Росії майте свою голову.Будьте мудрими, добрими до українців. Ніхто не хоче втрачати рідних- чоловіків, синів, батьків. Кожна людина має страх перед смертю. Це не секрет. Але нам простим- смертним треба бути мудрішими, добрішими один до одного. Люди схаменіться!!!!. Все минає, гріх зостається. Хватить один одного ненавидіти!!!! Скільки ми на тому світі живемо??? Один раз!!!! Ми стали гірше звірів чомусь!!! Не робімо боляче один одному!!!! Будьмо мудрішими за наших Президентів, політиків і олігархів. Народ України хоче МИРУ!!! Боже дай спокою і миру на Україні!!!
Українка Показати IP 10 Серпня 2014 10:03
Все таємне стає явним! Не робіть один одному горя і біди !!! Живіть мирно і виконуйте 10 заповідей Божих. Живемо один раз на світі! Прийшли ми в цей світ з нічим і покинемо все і нічого з собою не заберемо в другий світ!!!! Не бідний той, що мало має, а той, що багато хоче. Потрібно мати міру в усьому!!! Жити мирно один з одним!!! Любіть один одного!!! Добро і правда переможе!!! СХАМЕНІТЬСЯ ЛЮДИ!!!! МИ ГРАМОТНІ тепер всі, але потрібно ще й бути мудрими, культурними, врівноваженими в усьому!!! Миру Україні !!! Боже спаси Україну і її народ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus