USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Херсоні на місці флагштока за 8 мільйонів, який впав на Lexus, встановлять новий

20 Серпня 2021 23:01
У Херсоні, на місці флагштока, який впав під час встановлення до святкування Дня Незалежності, планують встановити новий. Пошкоджена конструкція не підлягає відновленню, тож її мають намір передати підряднику.

Про це розповів заступник Голови Херсонської обласної державної адміністрації Едуард Науменко, пише Kherson.net.ua

Також чиновник зазначив, що компанія-підрядник, відповідно до договору, повинна була отримати оплату у сумі 8 мільйонів гривень лише після повного виконання робіт. Той, найімовірніше, буде вирішуватися питання з установки нової конструкції.

Нагадаємо, що у Хеpcоні під час встановлення впав найвищий флагшток з тризубом в регіоні, який планували поставити в місті до святкування Дня Незалежності. Утім під час установки щось пішло не так і він впав на припаркований автомобіль Lexus. За даними місцевих ЗМІ, автомобіль належить заступнику начальника обласного управління розвитку території Віталія Караваєва, який у команді губернатора відповідає за капітальне будівництво і всі підряди. До речі, автомобіля Lexus в його декларації немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Москаль Показати IP 21 Серпня 2021 06:45
И так пятнадцать раз подряд
Надувні клоуни Показати IP 21 Серпня 2021 07:31
Як немає досить хліба, то треба більше видовищ. Щоб великий прапор не зламав тичку, він має бути гумовий і наповнений гелієм.
Ігор Показати IP 21 Серпня 2021 07:48
Це карма
ВІРУС Показати IP 21 Серпня 2021 10:29
ЦЕ ДО....ЙОБИ.....
! до ВІРУС Показати IP 21 Серпня 2021 12:30
та не усі! це бубочка зі своєю командою намагаються зробити щось значуще для краіи при цьому не забути .. ЗЕкономити..кошти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus