USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцях чоловік заради розваги викидав кота з вікна третього поверху

19 Травня 2020 15:24
Зооволонтери зафіксували, як у Ківерцях чоловік заради розваги викидав кота з вікна третього поверху. Кадри знущання над твариною чоловік оприлюднив у своїх соцмережах.

Відео супроводжується криками кота і глузливими коментарями чоловіка. Про факт знущання у мережі повідомила зооволонтерка із Луцька Вікторія Дзидз, пише Район. Ківерці.

«Прошу розголосу! Цей чорт знущається над тваринами! Постійно викладає ось такі відео! Ківерці! Зверніть увагу! Хто його знає! Адресу, будь ласка!» – емоційно написала жінка.

Увага, на відео присутні сцени жорстокого поводження з тваринами!
У відповідь обурені фейсбук-користувачі надіслали адресу чоловіка. Ним виявився учасник АТО з Ківерців Володимир Комариця.
Пізніше на сторінках луцьких волонтерів з'явилося відео, де цей чоловік вибачається за знущання над котом. Його опублікувала Олена Звєрєва.

«Захист слабких – справа сильних! Воїни ГШР спрацювали оперативно: садиста із посвідкою УБД доправлено в потрібний заклад, кота врятовано (у Віки Дзидз вдома), виховна робота проведена! Всім небайдужим дякую, лише разом ми сила!» – написала на своїй сторінці Звєрєва ввечері того ж дня.

Врятованого кота назвали Марсиком. Йому близько року, і тепер він шукає нових господарів, які будуть до нього добрішими, аніж попередній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
хехъ Показати IP 19 Травня 2020 15:56
Гн*да.
Анонім Показати IP 19 Травня 2020 15:57
Хворий на голову.
Лучанин Показати IP 19 Травня 2020 16:55
Е, ну тихше, тихше. Не забувайте, він атошник, йому все можна, бо він воював, а ти ні! І навіть якщо тобі нема 18, обов'язково коли виростеш іди повоюй, чуєш, обов'язково!
123 до Лучанин Показати IP 19 Травня 2020 20:07
Не хочеться ображати дійсно героїв, як були на війні, проте тут тільки можна сказати -не всіх дурних війна вбила...
Ківерчук до всіх до 123 Показати IP 20 Травня 2020 08:24
В нас крадуть ліс, херня. В нас будують де захочуть, херня. В нас маскі по 20 грн, теж херня. А от ми принизили людину, ура!!! Так він же не вбив кота? Херня. А ви спитали його чому він так поводився з цією твариною? Ні бо можливо прийшлося б допомогти йому а не котові, а нам потрібен ПІАР. Слава нам слава, а Вова? А х..р з ним, ми рятуємо тварин а не людей!!!
Сині Шаровари Показати IP 19 Травня 2020 17:06
руки геть від героя!
Народна прокуратура Показати IP 19 Травня 2020 20:28
У людини дійсно проблеми з психікою і це сумно, юо він кіборг. Вже й отримав судимість після поверненя з АТО, однак ніяк не може опанувати себе в мирному житті. Тепер цей нещасний кіт. Проблема антисоціальної поведінки посилюється, потрібна допомога психолога
Вгамуйся до Народна прокуратура Показати IP 1 Серпня 2021 11:07
Він і до участі в АТО вже мав судимість за крадіжку.
Ісса Ндойє Показати IP 19 Травня 2020 21:17
Справжні герої АТО на голови людей не гадять , котів не їдять - вони кіз деруть і усе !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus