USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ківерцях чоловік згорів у власній хаті

12 Травня 2016 16:18
З продимленої хати у Ківерцях рятувальники дістали обгоріле тіло чоловіка. Трагічна подія сталася вчора, 11 травня, близько 7 години вечора.

Чоловік, вочевидь, задихнувся чадним димом. Зі слів родичів, причиною пожежі могло стати необережне паління у ліжку. Закрита наглухо хата та відсутність витяжки дали можливість вогню тліти декілька годин.

«Він міг заснути з цигаркою і не прокинутись. Коли приїхали пожежники, то навіть не відразу його знайшли. Хата була настільки задимлена, що не можливо було зайти всередину без кисневої маски», - каже родич загиблого Микола.

«Пожежників викликала родичка, що живе по сусідству. Побачила з вікна дим. Ми з чоловіком одразу приїхали, надіялись, що вдома нікого немає. Нехай буде людям наука, що може трапитись якщо нехтувати елементарними правилами пожежної безпеки», - додала сестра покійного Жанна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus