USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Ківерцях попрощалися з Героєм Віктором Сосницьким

14 Липня 2023 15:40
13 липня Ківерцівська громада зі скорботою в серцях зібралася, щоб попрощатися з Героєм – бійцем Віктором Сосницьким.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Віктор Сосницький мав звання молодшого сержанта. Чоловікові був 41 рік.

Військовий загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Благодатівка Харківської області.

Дружина, діти, родина, товариші, представники влади супроводжували його останній шлях. Воїна поховали на Алеї Слави міського кладовища.
«Ми втратили шляхетного, мужнього, самовідданого захисника. Дружина втратила люблячого чоловіка. Діти – турботливого батька. Але його дух залишається з нами, нагадуючи про нашу відповідальність перед сучасними та майбутніми поколіннями. Він завжди житиме в нашій пам'яті як Герой, який віддав дорогоцінне життя за нашу свободу та безпеку. Нехай душа загиблого воїна Віктора спочиває в мирі. Його відданість та самопожертва не будуть ніколи забуті. Вічна пам'ять нашому Герою! Герої не вмирають! Герої живуть вічно! Слава Україні!», – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus