USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У бою загинув волинянин Віктор Сосницький

10 Липня 2023 19:58
Сьогодні Ківерцівська громада вдруге отримала страшну звістку про втрату бійця.

На війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець з Ківерець Сосницький Віктор Олександрович, 1982 року народження, повідомили у міськраді.

Командир гранатомета протитанкового взводу, молодший сержант Віктор Сосницький з першого дня війни, а саме з 24 лютого 2022 року без вагань став на захист України.

Загинув героїчною смертю 8 липня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Благодатівка Харківської області.

«Вічна і світла пам’ять Герою, щирі співчуття дружині, дітям та усім близьким. Дякуємо Віктору за чин, дякуємо за Україну і за те, що віддав своє життя захищаючи нас і нашу свободу.

Відвага, самопожертва і мужність Віктора неоціненні. Він став символом силі та незламності, уособлюючи найвищі цінності нашого народу. Нехай його бойовий дух увічниться у наших серцях назавжди.

Герой Віктор Сосницький став обгорткою безсмертності, принісши нам мир і безпеку. Його самовідданість є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу країну та цінності за які воював і загинув.

Доля звела нас стати свідками його величі, але його відсутність залишиться великим болем у серцях рідних і близьких. Ми висловлюємо наші глибокі співчуття їм у цей тяжкий час, пам’ятаючи що їх честь гордість та українськість житимуть вічно», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 10 Липня 2023 22:06
Вічна Память! Співчуття рідним! Слава Герою! Низький уклін до землі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus