USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ківерцях продали адмінбудівлю майже за мільйон гривень: переможець запропонував на 1 гривню більше

19 Лютого 2021 19:33
Адмінбудівлю, площею більше 300 квадратних метрів, у центрі Ківерців продали майже за мільйон гривень.

Торги відбулися 18 лютого на електронному майданчику.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж адмінбудівлю за адресою: м. Ківерці, вул. Незалежності,18. Площа нерухомості – 346,9 кв м.

Як йдеться в описі об’єкту, будівля зведена у 1960 році, має бетонний фундамент, дерев’яні стіни обкладені цеглою, перегородки деревяні, утеплені, покрівля – шиферна. В будівлі є водопровід, каналізація, електроенергія, газовий котел для опалення.
Стартова ціна об’єкту була 445,01 тис грн. Проте під час торгів вона зросла удвічі. Придбати будівлю хотіли восьмеро претендентів, серед них і скандально відома ківерцівська підприємиця Ніна Павлішина, яка займається наданням ритуальних послуг у місті.

Нагадаємо, 1 лютого у Ківерцях рідні померлої від COVID-19 жінки разом із медперсоналом більше години «чергували» біля дверей моргу разом із тілом покійної, бо ключ від приміщення – у місцевої власниці ритуального агентства Ніни Павлішиної, яка є суборендарем.

Читати ще: Скандал у «приватному» морзі на Волині: головному лікарю, який віддав приміщення в оренду, оголосять догану

Підприємиця була готова заплатити 900 тисяч гривень за згадану адмінбудівлю, проте інші учасники запропонували більшу суму.
Зокрема, найбільше запропонували коштів ПП Волинська медійна рекламна агенція «ВК-Компані» та підприємець Олексій Заяць. Підприємство поставило ціну 952 тисячі гривень, а Олексій Заяць запропонував на гривню більше – 952 001 гривню.

Тож саме Олексій Заяць став переможцем торгів. Наразі очікується опублікування протоколу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Лютого 2021 22:06
Схема ще досі працює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus