USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Ківерцях за 2 млн відремонтують вулицю

1 Серпня 2023 22:21
Цього року в Ківерцях Луцького району запланували зробити поточний ремонт вулиці Залізниця. Вартість робіт оцінили в понад два мільйони гривень.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосила Ківерцівська міська рада. Пропозиції учасників приймають до 2 серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Залізниця в Ківерцях становить 2,125 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть нарізування швів у покритті дорожнього одягу, обрубування країв основи та покриття, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття та укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Поточний ремонт вулиці мають завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме два роки.

Читати ще: Виріжуть столітні дуби? На додаток до стадіону і бігових доріжок у Ківерцях хочуть реконструювати парк

Зауважимо, раніше міськрада в Ківерцях оголосила тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень. Проте після розголосу торги скасували.

Як стало відомо, волинська поліція розслідує справу про закупівлю Ківерцівською міською радою китайських тракторів Lovol 504Nac з навісним обладнанням. Техніка обійшлася у 10,3 мільйона гривень і призначена для місцевих комунальників. Проте правоохоронці підозрюють, що громада не отримала усіх тракторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шось Показати IP 2 Серпня 2023 16:48
Слабий масштаб як для Киверець це ж не стадіон за 150

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus