USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У кого з луцьких комунальників найвища зарплата

2 Квітня 2014 11:42
Більше за інших луцьких комунальників заробляють працівники КП «Луцькреклама».

Чому в «Луцькрекламі» найвища зарплата, цікавилися під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Як повідомила начальник відділу фінансового контролю та аудиту Валентина Малютіна, найвища середньомісячна зарплата штатних працівників серед комунальних підприємств міста – у КП «Луцькреклама», вона становить 3 253 гривні (середня заробітна плата на комунальних підприємствах міста у 2013 році становила 2 563 гривні).

Члени виконкому поцікавилися у доповідача, чому рівень заробітної плати на підприємстві найвищий. Зі слів Валентини Малютіної, такий рівень спричинила не стільки оплата праці, скільки преміювання до Нового року, Дня рекламіста, Дня незалежності тощо.

Варто зазначити, що низькою залишається заробітна плата на житлово-комунальних підприємствах міста, так, у ЖКП №3 вона становила лише 1764 гривні. Середньомісячна заробітна плата працівників КП «Ласка» становила 1529 гривень (найнижчий показник серед комунальних підприємств міста).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus