USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Коломиї відключили інтернет та кабельне телебачення

23 Січня 2014 17:25
Не мають доступу до інтернету та кабельного телебачення сьогодні мешканці Коломиї Івано-Франківської області, - повідомляє «Фіртка».

Послуги припив надавати інтернет-провайдер «Квант-ІІ». Півсотні людей пікетували офіс компанії.

Там пояснюють, що інтернет та кабельне телебачення не працює з технічних причин.

У «Кванті-ІІ» у Коломиї пообіцяли відновити роботу інтернету близько 18 години. Також інформують, що після опівночі та до 4 години ранку продовжать технічні роботи. Тому доступу до інтернету та кабельного телебачення у Коломиї на той час не буде.

До слова, вчорау Луцьку відключили кабельне телебачення. На екранах телевізорів лучани, які користуються кабельним телебаченням від компанії «ВОЛЯ», спостерігали сині екрани. У службі технічної підтримки абонентів компанії пояснили, що кабельне телебачення у Луцьку відключили через несанкціоноване втручання третіх осіб в роботу телекомунікаційної мережі компанії «ВОЛЯ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 23 Січня 2014 19:31
Сьогодні теж немає телебачення на вулиці Коновальця
я Показати IP 23 Січня 2014 20:01
на перемоги теж нема
Фася Показати IP 23 Січня 2014 20:16
Вы когда последний раз книгу читали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus