USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Кабельне телебачення у Луцьку відключили через втручання третіх осіб

22 Січня 2014 18:24
Кабельне телебачення у Луцьку відключили через несанкціоноване втручання третіх осіб в роботу телекомунікаційної мережі компанії «ВОЛЯ». Про це повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у служби технічної підтримки абонентів компанії.

Консультант Марина розповіла, що зараз компанія проводить роботи з ліквідації аварії, проте чи відновлять сигнал сьогодні, і коли взагалі відновлять – поки що не відомо.

З її слів, офіційну версію стосовно причини аварії компанія повідомить після повного відновлення сигналу кабельного телебачення.

Інформація з’явиться на офіційному сайті компанії «ВОЛЯ» або на каналі «Воля-інформ».

Нагадаємо, у Луцьку сьогодні відключили кабельне телебачення. На екранах телевізорів лучан, які користуються кабельним телебаченням – сині екрани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
я Показати IP 22 Січня 2014 20:10
пора відключати світло і опалення
ЗМІ Показати IP 22 Січня 2014 23:41
Величко конкурента залякує!:)
catv Показати IP 23 Січня 2014 10:58
велички і сінкевич дали вказівку мОнтєрам по можливості пошкоджувати переключені на 'волю' будинкові відгалуження від магістралі, оскільки не виправдалися сподівання сім'ї величків на те, що попри покупку волею кабельної мережі вона залишиться на обслуговуванні 'аверсу' і вони будуть як і раніше рулити нею як хотіти. так трапилося в т.ч. тому, що коли технарі волі приймали мережу в аверсу, їх здивуванню від того, що таке болото (термін з аверсу) взагалі працює. величко ж тупо підключав будинки до мережі, нічого не модернізуючи і не розвиваючи, так як кожна зайва копійка переказується ним з рахунків ВАТ на рахунки ріа медіа-реклама, яке належить його дружині одноосібно. смішно, але ріа що не має жодного інженера в штаті щомісяця отримує від ВАТ в штаті якого і адміни, і інженери десяток тисяч гривень 'за обслуговування комп'ютерної мережі'. в той же час за оренду приміщення по соборності вони платять аверсу щось зо дві сотні. роботи всяким прокуратурам, дсбезам і податковим - непочатий край, да.
лучанка Показати IP 23 Січня 2014 18:58
Що за безпорядок! Знову телебачення не працює! Хочуть мабуть залякати і дезінформувати лучан повністю. безлад! Відмовляємось від кабельного!
я Показати IP 23 Січня 2014 20:05
не работает, уроды!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Знаючий Показати IP 23 Січня 2014 22:16
Отака-от нечесна боротьба з конкурентами, Аверс не хоче здавати плацдарм Волі, і всілякими способами намагається перешкоджати нормальній роботі кабельного ТБ від Волі, аж до пошкодження її кабельних ліній.... отакі справи, дорогі лучани((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus