USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За минулу добу Волинь прийняла близько двох тисяч вимушено евакуйованих. Всього з початку війни – понад 17 тисяч

13 Березня 2022 14:00
За минулу добу до колцентру Координаційного центру при Волинській обласній військовій адміністрації надійшло 18 звернень. Вони стосувалися волонтерства, матеріальної допомоги та розміщення вимушених переселенців.

Про це інформують у офіційному телеграм-каналі Координаційного центру Волині.

Зокрема люди зверталися із проханнями щодо забезпечення житлом, харчуванням, медикаментами та засобами гігієни евакуйованих з Дніпропетровської, Київської, Житомирської, Сумської, Кіровоградської, Харківської областей, а також щодо пасажирських перевезень в Україні та за кордоном.

Оператори колцентру надавали консультації з питань оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи, забезпечення житлом, гарячим харчуванням, одягом, медикаментами тощо.

Люди, які телефонували до колцентру, зголошувалися надавати волонтерську та матеріальну допомогу, прихистити внутрішньо переміщених осіб.

Всього опрацювали 789 звернень, з них виконали 630.

Окрім того, за минулу добу Волинь прийняла близько двох тисяч вимушено евакуйованих з інших регіонів країни. Всього з початку війни – більш як 17 тисяч.

Вільними для поселення на Волині залишаються майже шість тисяч місць. Якщо ви потребуєте цих місць або можете надати житло для вимушено евакуйованих, звертайтеся за номером гарячої лінії.

Якщо потребуєте допомоги на період воєнного стану чи маєте пропозиції щодо розв'язання конкретних питань, телефонуйте до Координаційного центру Волині.

Телефони: 068 233 46 08, 096 881 80 91.

Графік роботи: з 8:00 до 20:00 (крім періодів оголошення тривоги).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus