USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі 19 бійцям вручили посвідчення учасників бойових дій

10 Липня 2015 17:35
19 жителів Ковельщини отримали посвідчення учасників бойових дій.

Українські військові, добровольці – люди різного віку і фаху – стали на захист рідного краю. Серед них жителі Ковельського району, учасники АТО, яким, 10 липня, в сесійній залі Будинку рад були вручені посвідчення учасників бойових дій. Разом з бійцями, які наразі повернулись додому, посвідчення учасників бойових дій отримали матері, дружини їхніх товаришів.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської РДА.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Ігор Верчук, заступник військового комісара Ковельського ОМВК Андрій Середюк урочисто вручили посвідчення 19 - ти жителям району, що воювали у зоні АТО.

До мужніх захисників України, своїх земляків звернувся голова райдержадміністрації Віктор Козак, який подякував за сміливість і героїзм, проявлені ними при захисті територіальної цілісності та незалежності України. «Сьогодні посвідчення отримали справжні бійці, істинні захисники України", - зазначив Віктор Козак.

Присутні у залі, стоячи аплодували учасникам бойових дій, які покидали зал, висловлюючи їм свою шану і повагу.

Ми всі молимося за долю України і маємо бути вдячні тим, хто відстоює право України бути гордою державою, хто захищає нас із вами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus