USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянам посвідчення учасників бойових дій оформляють комісаріати

13 Липня 2015 11:56
Отримання посвідчень учасників бойових дій для українців спростили. Нині їх видають обласні комісаріати. Та в столиці ще досі залишаються зібрані пакети документів за старими схемами.

Про це стало відомо під час оперативної наради в облдержадміністрації сьогодні, 13 липня.

Виконувач обов’язків військового комісара області Роман Кулик повідомив, що раніше документи на отримання статусу учасника бойових дій надсилалися до Києва. Так, на розгляд комісії через обласний комісаріат надіслали документи 508 осіб. З низ 477 вже вручили посвідчення. Однак, 4 волинянам відмовили, а ще 27 пакетів документів - на розгляді.

Крім того, з травня 2015 року, після наказу Міністра оборони № 200, право розгляду документів передали обласним комісаріатам. Сюди надіслали документи 315 осіб, більше третини оформили посвідчення, решта документів перебувають на розгляді, зауважив комісар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus