USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі автобус «Київ - Варшава» поїхав, не дочекавшись пасажирів

27 Березня 2018 20:54
У Ковелі автобус «Варшава – Київ» не дочекався пасажирів. Про цю пригоду написав пасажир автобусу Євген Альохін на своїй сторінці у Facebook.

Чоловік зазначає, що йому довелося відчути усю принадність автоперевезень в Україні, зокрема окремого перевізника, повідомляє Район. Ковель.

З його слів, напередодні він купив квиток на автобус «Варшава – Київ», який мав проходити через Ковель 24 березня і відправлятися о 23.00.

У день відправлення, чоловік прибув із колегами на автовокзал о 22.45 і почали розпитувати у диспетчера, коли буде автобус. Однак, як виявилось, автобус «Варшава – Київ» уже виїхав з Ковеля, не чекаючи зазначеного у розкладі часу відправлення.

«Ми показуємо квиток, і у диспетчера починається приступ шоку. Вона починає по телефону дуже емоційно з'ясовувати стосунки з диспетчером перевізника, чому автобус відправився не дочекавшись пасажира. Із побаченого було видно, що диспетчер перевізника кидала трубку, оскільки диспетчер автовокзалу кілька разів їй передзвонювала», – пише у дописі Євген.


Разом з диспетчеркою знайшовши мобільний номер телефону водія автобуса і нарешті дотелефонувавшись до нього, виявилось, що автобус уже у Голобах, а це 27 кілометрів від автовокзалу. Тоді люди вирішують наздоганяти автобус на машині, домовившись, що водій автобуса зачекає їх у Голобах.

«Приїжджаємо. Набираємо водія. Він спокійним тоном повідомляє, що вони нас не дочекалися, і поїхали. Передзвонюю. Дізнаємося як далеко вони від Голоб, і чуємо відповідь: десь кілометрів 20-25. Вмикаємо математику: від автовокзалу Ковеля до смт Голоби 27 км.; не дочекавшись нас автобус виїхав далі, і вже проїхав 20-25 км. Питання: скільки часу вони чекали, і з якою швидкістю вони їхали. Після цього чуємо: хочете доганяйте, хочете ні. І знову кидають трубку. Телефонуємо втретє, і у відповідь чуємо, що б ми відчепились», – йдеться у дописі.

Тоді люди знову повертаються у Ковель і посміхаються диспетчерці: «Вона в шоці від того, що відбувається, але зробити нічого не може».

Після цього обурені пасажири беруть у диспетчера автовокзалу усі дані про автобус, перевізника, водія. Своєю чергою, диспетчер запропонувала людям поїхати на автобусі, який буде о 03:00.


«Під час очікування автобуса, диспетчер автовокзалу повертає мені 200 грн, які ми витратили, щоб наздогнати автобус (сказала, що домовилася з перевізником, і вони повертають). Чекаю до 03:00 на вокзалі іншого автобуса, і виїжджаю на Київ. По приїзду в Київ, знаходжу автобус який не дотримується розкладу і ігнорує своїх пасажирів...», – розповідає Євген Альохін.

«Під враженням від відносини перевізника до клієнта. Але приємно здивований ставленням і переживанням диспетчера автовокзалу. Перевізнику було все одно на ситуацію, що склалася, а ось диспетчер автовокзалу робила все можливе, що б вирішити питання. Ось така вийшла історія», – додає він у підсумку такої складної ночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
rtp Показати IP 27 Березня 2018 22:51
Так він на "бляхах", йому можна ...
Ковельчанин Показати IP 27 Березня 2018 23:06
Позбавляти ліцензії такого б*дла. А як ні, і там проплачено порізати пару колес...
Митник Показати IP 27 Березня 2018 23:51
Які пасажири... Він пару ящиків цигарок завіз і поїхав додому спати.
ПЛ Показати IP 28 Березня 2018 00:34
Або знов тарити, бо завтра буде "тєма"...
Микола Показати IP 28 Березня 2018 06:39
Ліцензію за перший раз не забирати, але штрафи накладати великі за таке
Мельник Показати IP 28 Березня 2018 08:41
Що хочу то і роблю, будуть мені вказувати
Тетяна Показати IP 28 Березня 2018 09:15
Перевізники з Ковеля які їдуть в напрямку Київ та назад надаючи послуги не навчили обслуговуючий персонал поводитися так, щоб пасажирам хотілося звертатись ще, їхати ще, рекомендувати друзям та знайомим, сама декілька разів стикалася з ситуацією : а вас немає в списках, а ви не підтвердили свою поїздку до Києву( їхати хотіла з ближнього населеного пункту не з Ковеля, 10 разів наголосила треба повернутися в Київ, приїжає : немає місця і т.д. так що з білетами, без білетів, лишилась шукати чим доїхати, разів 3 так було, і ніхто не допоможе. . Відмовилась їздити, тому що якість надання послуг не вартує здоров'я та переживань.Тримайтеся
Про автостанції Показати IP 28 Березня 2018 09:16
На Ковельській автостанції справді хороші працівникі. Уважні до пасажирів. Молодці. Центральна автостанція Луцька в цьому плані ще залишається в "кам'яному віці".
Serg Показати IP 28 Березня 2018 10:18
Видать зміна на митниці була хороша. Дали добро - помчав, а іншим разом пасажирів набере))))
Марян Показати IP 28 Березня 2018 10:18
Мельник рагуль
Тома Показати IP 28 Березня 2018 11:19
А хіба міжнародний перевізник має право возити пасажирів по Україні (в межах однієї держави, не перетинаючи кордон)?
коля Показати IP 28 Березня 2018 12:03
Я їхав цим рейсом,з луцька був спрінтер,він відправився в 23,05 ще водій казав що нема одного пасажира,в ковелі була пересадка на неоплан.Так що не треба.
Катерина Показати IP 28 Березня 2018 12:33
Це не поодинокий випадок. А взагалі прийнято у 'міжнародників'. Їхала осінню з Житомира до Праги. Так водій виїзжав раніше розкладу з автостанції, а потім звонили люди і наздоганяти на трасі. Для себе зробила висновок, що білет треба бронювати і оплачувати на місці посадки, тоді водії більше турбуються за присутність пасажира в автобусі...можуть навіть передзвонити і спитати де ви є!...
Та Показати IP 28 Березня 2018 14:33
треба подавати позов до суду і вимагати дуже-е-е хорошу моральну компенсацію за моральні збитки. А маючи на руках квиток з вказаним часом відправки і докази, що автобус відправився на п"ятнадцять хвилин раніше зазначеного за розкладом часу, не виграти такий позов неможливо.
Та до Та Показати IP 28 Березня 2018 15:16
поправочка, вимагати звичайно матеріальну компенсацію, тобто грошима, за завдану моральну шкоду, матеріальну, фізичну шкоду - попсовані нерви, а отже й шкоду здоров"ю, зіпсований настрій, зірвані зустрічі та плани, через невчасний приїзд на місце призначення, витрачені гроші на квиток та на інші способи доїзду.
Анонім Показати IP 29 Березня 2018 09:44
І ми хочемо чогось від влади вже неодноразово наголошував і продовжую наголошувати треба починати із себе, а графік є графік можливо пасажир беручи квиток на 23:00 на щось розраховував!!!! Я б на місці дописувача цю ситуацію не спускав на гальмах!!!! А диспетчеру автовокзалу міста Ковель, яка намагалася вирішити це питання риспект і повага!!!!
Александр Показати IP 10 Липня 2018 20:14
Люди, а почему никто не обращает внимание на этот рейс - полная нелегальщина ! Как может автобус, международного сообщения между Украиной и Польшей может осуществлять рейс НА ЛИТОВСКИХ НОМЕРАХ !!! Это беззаконие, которое решается взяткой в 50 евро на границе, что бы пропустили. Я знаю эту Мельник Оксану Тарасовну - невоспитанная, наглая, "беспредельщица". Наверно потому, что её дочь работает в министерстве Инфраструктуры, пока... Правильно, а зачем расстамаживать ? можно и на "БЛЯХАХ" Ответственности никакой, а ни дай Бог ДТП - водители разбежались и "АВТОБУС САМ ВЁЗ ПАССАЖИРОВ". И не путайте легковушки на бляхах, ввезённые в Украину на временный ввоз. Коммерческий транспорт, который осуществляет международный рейс и пересекает границу с пассажирами, имеет право пересекать границу только при наличии: РАЗРЕШЕНИЕ НА МАРШРУТ (ВЫДАННЫЙ МИНИСТЕРСТВОМ ИНФРАСТРУКТУРЫ НА ФОП) И ТЕХПАСПОТР НА АВТОБУС, ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫЙ ИМЕННО НА ТОГО ЖЕ ФОП. Только так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus