USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Ковелі демобілізованому військовому вручили ключі від квартири

17 Листопада 2023 23:41
У Ковелі під час засідання виконкому демобілізованому військовому Сергію Морозу вручили ключі від квартири.

Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.

Ковельчанин Сергій Мороз перебував на квартирній черзі з 1989 року. Дотепер він із дружиною та двома вже дорослими синами проживають у гуртожитку.

У 2015 році Сергій був мобілізований та захищав східні рубежі України. 20 років пропрацював на місцевому машинобудівному заводі. Зараз працює у депо, дружина – на швейній фабриці.

Коли у власності Ковельської міської ради з’явилася вільна квартира, було прийняте рішення видати військовому ордер на помешкання.

Як додає Ігор Чайка, за рік троє учасників бойових дій з Ковеля отримали ордери на житло із міської комунальної власності. Ще 4 сім’ї (особи з інвалідністю внаслідок війни) отримали державну грошову компенсацію на придбання житла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus