USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі ГАЗ збив 8-річного хлопчика

24 Грудня 2019 12:41
Близько 12 години 23 грудня на вулиці Грушевського у Ковелі легковик «ГАЗ», під керуванням 61-річного жителя Луцького району, здійснив наїзд на 8-річного місцевого жителя. Перехожий раптово вибіг на проїжджу частину дороги. В результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію центральної районної лікарні, повідомляє пресслужба волинської поліції.

Того ж дня близько 16 години автомобіль «Таврія» збив перехожого. За кермом автомобіля перебував 64-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 30-річного лучанина, який перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію міської клінічної лікарні.

Близько 18 години в Нововолинську зіткнулися маршрутне таксі «Богдан», під керуванням 41-річного місцевого жителя, та автомобіль «Skoda Octavia», за кермом якого перебував 29-річний житель Нововолинська. Поліцейські попередньо встановили, що водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП постраждали водій легковика та шестеро пасажирів маршрутного таксі. Одну пасажирку маршрутки, 61-річну місцеву жительку госпіталізували.

За усіма фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., до двох років виправних робіт, арешту строком до шести місяців або до трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus