USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі біля Луцька житель Полтавщини збив 8-річну дитину

2 Жовтня 2019 10:45
ДТП сталася близько 14 години на об’їзній дорозі села Липини Луцького району.

Як повідомляє пресслужба волинської поліції, 1 жовтня 48-річний житель Полтавської області, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 8-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Дитину госпіталізували.

Того ж дня на вулиці Жовтнева у селі Старі Червища Камінь-Каширського району близько 15 години автомобіль «Fiat Scudo» збив велосипедиста. За кермом автомобіля перебував 40-річний житель Рівненської області. Попередньо встановлено, що водій, виконуючи маневр обгону, допустив наїзд на 65-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у нейрохірургію Любешівської центральної районної лікарні.
За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus