USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі неповнолітній водій хотів відкупитися від поліцейських

20 Жовтня 2023 15:00
Днями поліцейські зупинили автомобіль Mercedes на вулиці Шевченка у Ковелі через те, що водій не виконав вимогу дорожнього знака 5.16 «Напрямки руху по смугах». Під час спілкування з керманичем інспектори встановили, що він ніколи не отримував посвідчення водія та є неповнолітнім, адже йому тільки 17 років.

Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

Проте хлопець намагався уникнути відповідальності та почав неодноразово пропонувати поліцейським неправомірну вигоду. Патрульні попередили його, що такі дії можуть тягнути за собою кримінальну відповідальність. Але порушника це не зупинило, і він поклав до службового авто 1000 гривень.

Охоронці порядку одразу ж викликали слідчо-оперативну групу та склали кілька адміністративних матеріалів за вчинені правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 20 Жовтня 2023 16:03
Рішала мамкін. За 1000 грн. він хотів "порішати"... Бачу, що підросте нове покоління "вільних і незламних" українців без корупції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus