USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Ковелі поліція розслідує факт пошкодження пам’ятника воїнам

10 Травня 2018 11:12
Під час здійснення патрулювання по охороні публічної безпеки 9 травня в Ковелі на вулиці Луцькій співробітники групи реагування патрульної поліції виявили пошкодження пам'ятника на честь радянських воїнів.

Для з’ясування обставин на місці працювала слідчо-оперативна група, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Наразі правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб причетних до злочину.

Згідно з інформацією управління культури Волинської облдержадміністрації, пам’ятник не входить до Державного реєстру нерухомих пам'яток України. Він виготовлений з бетону, встановлений був у 1956 році.

Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу до 850грн., або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
q Показати IP 10 Травня 2018 11:48
Х*ле їх шукати? Це російські диверсанти як завжди найняті для дестабілізації ситуації. Ще ніодного не знайшли.
777 Показати IP 10 Травня 2018 23:00
Нічого святого в серці про дідів та прадідів не залишилося... Через декілька років до пам'ятниками воїнів АТО, таке саме ставлення буде? Дика нація, ні культури, ні пам'яті, ні совісті у нас не залишилося, одна думка тільки про гроші, як кажуть: "За п'ять копійок і сусіду під ніс П*ЕРНЕ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus