USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Ковелі просять відремонтувати санвузли у школі

30 Червня 2018 17:10
Депутати фракції УКРОП у Ковельській міській раді звернулися до міського голови Ковеля, аби за кошти від перевиконання бюджету провести ремонт санвузлів в приміщенні початкової ланки ЗОШ № 1 міста Ковель.

Своє звернення вони оголосили під час сесійного засідання Ковельської міської ради 27 червня, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

За словами депутатки Галини Стасюк, до укропівців звернулися батьки учнів 1-го класу з проханням провести ремонт згаданих санвузлів.

«Класи, де навчаються першачки школи №1, знаходиться в частині приміщення дитячого садочка. Там є санвузол, проте він в жахливому стані – унітази старі, плитка побита», – розповідає Галина Стасюк.

За словами депутатів, батьки першокласників вже власним коштом провели ремонт ігрових залів, навчальних приміщень.

«Щоб діти навчалися в нормальних умовах, батьки за благодійні внески проводять ремонт навчального закладу. Проте вони ж не можуть все своїм коштом лагодити, – каже очільник фракції УКРОП у Ковельській міській раді Ігор Пініс. – До слова, в Луцьку збираються взагалі відмовитися від благодійних внесків у навчальних закладах. Шкода, що це не планують робити в Ковелі».

Тож укропівці просять із перевиконання бюджету міста виділити кошти на ремонт санвузлів для малечі та перевірити стан туалетів в усіх навчальних закладах Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus