USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі спортивні мами бігали з візочками

6 Травня 2018 11:09
У рамках XIII Ковельського Міжнародного пробігу та VII «KOVEL HALFMARATНON-2018» відбувся пробіг мам з візочками.

Виявили бажання позмагатися 11 матусь. Вони разом з дітками подолали 500 метрів, інформує прес-служба Ковельського півмарафону.

Першою прибігла ковельчанка Курсова Вікторія.

Цей забіг був приурочений Дню матері, що відбудеться вже за тиждень.

Традиційно змагання відбуваються за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом». Організатори «KOVEL HALFMARATНON-2018» – «Спортивний клуб «Ковель» та Федерація легкої атлетики України спільно із Ковельською міською радою і Федерацією легкої атлетики Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цинік Показати IP 6 Травня 2018 18:07
Якщо би дитина, не дай Бог, з того візочка головою вперед полетіла, бо візок на швидкості перевернувся? Що тоді? Знову новина "терміново просять допомогти"? Це вже якась дурість за гранню добра і зла, невже нікого адекватного там не знайшлось, щоб пояснити ідіоткам - що вони ідіотки? Смерть на луцькому забігу швидко дуже забулась, бачу. А батьки (чоловіки) тих дітей на що дивились? Якби мені прийшла і заявила що збирається таке зробити - в ту ж годину була б вивезена до мами з речами, і до дитини змогла б потім наблизитись тільки після пред'явлення довідки з психдиспансеру про адекватність. Давайте відверто, дивлячись там на окремі "підтягнуті" фігури і на біг в джинсах - "спортивними мамами" там і не пахне. А безпека дітей? Тому шановна - хочеш бігати, вдягай спортивну форму (обов'язково!) і дуй зранку на стадіон, на здоров'я.
Трофим Показати IP 8 Травня 2018 14:42
...
Трофим Показати IP 8 Травня 2018 14:59
по перше !! ти даун необразований!!якщо маєш дружину остав компліменти для її!! по друге,,,чмошнік!! діти в калясці прищебнуті!!! по третє,,дятєл,, ти завтра можеш іти під балконом як обіжена овца -і бог може дати так!!-- ,,що він якраз впаде саме на тебе!! І на останок .. да на**ать всім з високої гори на тебе і на твою думку!! ))))) Тільки овци бояться в ліс ходити!!! а вдруууг??!! а якщоооо??!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus