USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі стартує опалювальний сезон

20 Жовтня 2022 11:21
20 жовтня у Ковелі розпочинається опалювальний сезон.

19 жовтня міський голова Ігор Чайка підписав відповідне рішення виконкому, повідомили у Ковельській міськраді.

«Орієнтуємося на встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох днів + 8°С та нижче. Якщо температура буде вищою, процес регулюватимемо.

Тож з цієї причини, а також у зв’язку із упровадженою по всій країні економією енергоресурсів, суворо контролюватиметься температурний графік роботи котелень.

У пріоритеті – теплопостачання та гаряче водопостачання дитячим лікувальним, навчальним та дошкільним закладам. Крім того, закладам, які надають соціальні послуги громадянам.

Управителі житлових будинків та виконавці комунальних послуг, уповноважені співвласниками багатоквартирних будинків, мають забезпечити належне функціонування внутрішньобудинкових систем теплопостачання», – наголосив міський голова.

До слова, 20 та 21 жовтня у Волинській області будуть застосовані графіки обмеження електричної енергії промислових споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2022 11:45
Ну це Ковель Луцьк південіше нам тепліше... а якщо серйозно з позиції Луцька це просто знущання з однієї сторони говоримо про економію електроенергії а з іншої не включаємо хочаб на короткий нічний період опалення невже ви не розумієте що лучани вмикають електрообігрівачі щоб уникнути плісняви???
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2022 14:32
А по Вашому, електроенергія для надання послуги опалення на котеленях не споживається (насосне обладнання та ін.)?
петро Показати IP 20 Жовтня 2022 14:43
а в Каннах зараз тепло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus