USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі в лікарні знайшли повішеною пацієнтку, - ЗМІ

8 Серпня 2016 21:47
Жінку пенсійного віку знайшли повішеною в лікарні залізничників у Ковелі.

Про це повідомляє Сучасний сайт міста Ковеля.

З неофіційних, але достовірних джерел журналістам стало відомо, що трагічний випадок трапився вночі з неділі на понеділок на території медичного закладу, який і досі має невизначений статус.

Жінка була пенсійного віку, приїхала до Ковеля із селища Заболоття Ратнівського району, проходила стаціонарне лікування у хірургічному відділенні лікарні, де завідуючим працює Олег Казіміров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тьотя Рая Показати IP 9 Серпня 2016 09:16
Що з людьми робить " безкоштовна " медицина і ціни на ліки ....
Анатолій Показати IP 10 Серпня 2016 18:05
Хочу уточнити ситуацію. Цей випадок стався ввечері в неділю. Я читав предсмертну записку, в якій писалося, що претензій до медперсоналу та лікаря Казімірова Олега вузлової лікарні в неї немає. А про причину свого вчинку вона написала - Що не може більше терпіти сильних болей, які на її думку виникли по вині лікаря-хірурга центральної лікарні Мазурка Сергія Михайловича, який робив їй операцію по видаленні жовчного міхура в лютому місяці цього року. Ця записка знаходиться в Ковельській поліції, все можна перевірити. В понеділок вранці, їй мали робити компютерну томографію, щоб знайти причину таких сильних болей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus