USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі в неадеквата, який чіплявся до людей у медзакладі, знайшли наркотики

25 Січня 2022 14:11
Вчора близько 15-ї години патрульним надійшов виклик про адміністративне правопорушення на вулиці Дмитра Вітовського, що у Ковелі. За інформацією, до медичного закладу зайшов чоловік, який поводив себе неадекватно, чіплявся до громадян та персоналу.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили чоловіка, який не міг пояснити свої дії, йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбуці.

Під час встановлення особи, порушник не називав місця свого проживання, а лише сказав, що живе неподалік. Під час спілкування з ним, в останнього виявили пакет, всередині якого знаходилася речовина рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожа на наркотичну.

Встановивши дані 53-річного чоловіка за місцем проживання, патрульні також виявили у нього пристрій, схожий на апарат для самогоноваріння, бутлі, наповнені рідиною із запахом спирту, пакет із подрібненою речовиною рослинного походження та саморобний пристрій для куріння.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції для з’ясування всіх обставин. Також на порушника склали адміністративний матеріал за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Також нині слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ковельчанин Показати IP 25 Січня 2022 20:15
А сьогодні я став свідком, коли дана особа знову в неадекватним стані в дитячій поліклініці вдарила жінку та вихватила у неї дитину, поки персонал не відібрав її у цієї істоти! Так що, "наша поліція нас береже", раз випускає наркоманів на волю!!!!
Сергій Показати IP 25 Січня 2022 23:02
Дякую Другу, що не позволив мені вчинити самосуд. Дякую Мужчині, який затримав дану особу на руках з моїм синочком. Здоров'я цій Людині і всім нам.
Zahidnyak Показати IP 26 Січня 2022 11:49
Не знаю, що там у кого знайшла поліція (яка 24.01 вивела злочинця на вулицю і відпустила, те що щось шукали, то мабуть це було в голові у автора статті), але на слідуючий день, тобто 25 01 він ще ДВА рази тероризував ту ж дитячу поліклініку, а поліцейським було лінь з ним займатись! Це абсурд і злочин зі сторони поліції, бо через її злочинну бездіяльність, могли серйозно постраждати діти чи їх мами!
Сергій Показати IP 28 Січня 2022 21:10
Поліція приїжджала в той самий день, після даного і неадекватного інциденту. По закону цій особі інкримінують адміністративне правопорушення. По вищеописаним знахідкам, також адмінка.... Питання не знаю до кого (в нашому місті, області держави) це треба щоб летальне щось сталося, і чи щось таке, яке здоровому глузду не підлягає? Я про закриття установ, де лікують осіб з психічними відхиленнями. Медицинська реформа. Хто цей закон пропихав? Де був аргумент, багато керуючих посад....
Сергій Показати IP 28 Січня 2022 21:13
Як оберігти людей, а саме дітей, які після таких ситуацій, можуть получити психологічну травму? Куди звертатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus