USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Ковелі вбили 23-річного чоловіка

3 Жовтня 2014 21:44
Днями в Ковелі був скоєний страшний злочин – вбивство людини. Зі слів начальника міськрайвідділу Управління МВС України у Волинській області Івана Туся, сталася трагедія біля будинку №1, що на вулиці Володимирській.

Про це повідомляє "ПроКовель". Там знайшли труп чоловіка з численними слідами побиття, які й стали причиною смерті. Також під час огляду тіла на зап’ястях рук працівники міліції помітили характерні синці.


За даними правоохоронців чоловікові 23 роки, він у будинку, поряд з яким його знайшли, винаймав квартиру. Ця особа була раніше судимою. Наразі триває слідство.

Іван Тусь натякнув нам, що вже зовсім скоро громадськість міста дізнається про причини цього зухвалого злочину.



Як повідомляло Інформаційн агентство Волинські Новини, днями у селі Липини Луцького району поблизу ТЦ "Епіцентр" виявили тіла чоловіка та жінки. Міліціонери затримали особу, яка підозрівається у вбивстві подружжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волки Показати IP 26 Жовтня 2014 09:10
походу Фанту скоро тоже пи*да

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus