USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках та каное

14 Червня 2021 16:24
У Ковелі завершився п’ятиденний Чемпіонат України з веслування та байдарках та каное серед юнаків і підлітків. На змагання приїхали 640 спортсменів з 22 областей.

Про це Суспільному Волині розповів співорганізатор змагань Василь Прохорук.

На Ковельському водосховищі чемпіонат провели вже в чотирнадцяте.

У перший день змагань учасники змагалися на дистанції 1 000 метрів у всіх класах човнів. Під час запливу розпочалася злива, але з дистанції ніхто не зійшов.

У другий день чемпіонату спортсмени боролися за першість на дистанції 500 м. Чемпіонками своєї вікової групи стали спортсменки з Києва. «Для нас це було неочікувано і ми дуже щасливі, що так вийшло», – розповіла учасниця змагань Любов Саламаха.

Від Волині були представлені дві команди для кожної з вікових груп. Загалом це 36 спортсменів, – каже співорганізатор змагань, старший тренер Волині з веслування Василь Прохорук.

«Ці змагання у Ковелі – це старт для руху у перед. Це самі молоді, які роблять рух. – У перспективі майбутні олімпійські спортсмени. Марія Повх із Луцька, вона також тут робила перші кроки, Юрій Вандюк – вихованець ковельського веслування, він зараз претендент», – каже тренер.

Як розповіла головна секретарка змагань Світлана Давидова, торік через пандемію змагання на Ковельському водосховищі скасували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus