USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Ковелі відбувся національний проект «Місто професій»

3 Червня 2017 20:46
У Ковелі для місцевих дітлахів у парку імені Лесі Українки організували святкову феєрію. 1 червня тут відбувся національний проект «Місто професій», йдеться у повідомленні ГО «Велика ідея» у Facebook.

Як зазначають організатори, у парковій зоні розгорнулося імпровізоване містечко, де при вході кожна дитина отримувала паспорт та мала можливість «влаштуватись на роботу».

"Діти спробували себе у професіях лісоруба, фермера, продавця, фармацевта, поліцейського, рятувальника, танцюриста східних танців, музиканта. Вони писали картини, приміряли мантію судді, спробували себе у лікарській справі, робили зачіски своїм мамам та макіяж, знімали відбитки пальців, робили зліпки, та навіть, вперше в історії проекту, мали змогу поставити імпровізовані пломби за допомогою справжньої бормашини. І це лише маленька частка того, чим можна було зайнятися під час заходу. Всього не перелічиш, адже до вибору маленьких працівників було представлено майже 70 різноманітних професій!

За свою роботу діти отримували першу зарплатню – “гривники”. І нехай ці гроші є дійсними лише у «Місті Професій», покупки за них можна було зробити цілком реальні. Юні працівники ласували морозивом, солодощами та робили корисні покупки до школи.

У заході взяло участь понад 3000 дітей. В 2016 році проект був реалізований в 25 містах України. Загальна кількість дітей, що стали "жителями" "Міста Професій"- 335 844. Всі вони віком від 2 до 18 років, та додатковоо понад 250 000 дорослих", - йдеться у дописі.

Зі слів організаторів, основна мета заходу – показати дітям можливості дорослого світу на основі профорієнтації, щоб всі могли в майбутньому обрати професію до душі і реалізувати власний потенціал.

"Кожен, хто робить свою роботу із задоволенням - робить її якісно. І як результат – якісний інтелектуальний і виробничий продукт та покращення рівня життя в цілому. Тому, основана наша мета – це формування нації свідомого вибору", - підсумовують оганізатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus