USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Ковелі відкрили молодіжний простір

7 Лютого 2024 10:03
У Ковелі запрацював молодіжний простір. Його вдалося облаштувати в Публічній бібліотеці за фінансової підтримки ЮНІСЕф та уряду Японії. Над проєктом «BOOK BOX» працювала креативна завзята команда на чолі з Ангеліною Махнюк.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

У листопаді вони стали учасниками інноваційної програми UPSHIFT, зазначивши, що молодь не є частим гостем бібліотеки. Пройшли всі етапи співбесід, поїхали на навчання, де напрацювали шляхи вирішення проблеми. У підсумку – підготували проєктну заявку.

Ініціатори ідеї діляться, що найдовше вони обирали ескіз для стіни, їх було понад 50. Із цим допомогла професіонал своєї справи, директорка дитячої художньої школи ім. Андроника Лазарчука Олена Цьомик.

«Розповіли про своє бачення, а Олена Степанівна вправно всі побажання об’єднала, додала своїх спецій у спільну страву, і результат перевершив очікування», – зазначають організатори.
Читати ще: У Володимирі відкрили молодіжний центр

Молодіжний простір вийшов яскравий, сучасний, стильний. А головне, створений власними руками тих, для кого він і працюватиме. Тут можна проводити зустрічі, збиратися з друзями, приходити займатися своїми справами, просто забігати заглянути на себе в дзеркало. Важливо: не забути записатися до бібліотеки і взяти щось почитати.
Читати ще: «Громада без бар'єрів»: у Луцьку за допомогою симуляційної гри працюють над покращенням доступності міського середовища

Першим гостем нової локації став співак Baryk (Андрій Баричук), який розповів свою історію успіху, поспілкувався з однолітками та виконав власні твори. Нещодавно там зібралися любителі настільних ігор. До бібліотеки вони прийшли абсолютно незнайомі, а виходили – уже добрими друзями.

Потроху простір наповнюється новими знайомствами, душевними розмовами, тут будуть народжуватись нові цікаві ідеї та бачення розвитку міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus