USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі відремонтують одну з дитячо-юнацьких спортшкіл

28 Червня 2021 14:42
У Ковелі запланували капітальний ремонт покрівлі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича», що на бульварі Лесі Українки, 9.

Відкриті торги на платформі Prozorro вже оголосило управління культури, молоді та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 липня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 2 803 310 гривень.

Роботи включатимуть демонтаж старого покриття, улаштування цементної вирiвнювальної стяжки, утеплення покриттiв плитами iз мiнеральної вати, улаштування покриття з рулонних матерiалiв, утепленняпокриттiвтеплоiзоляцiйними сипкими матерiалами, огородженняпокрiвель, ґрунтування і фарбування металевих поверхонь, улаштування примикань, гідроізоляції, полiпшене штукатурення стiн, їх теплоізоляцію, улаштування дашків вентшахт і будки виходунапокрівлю, заміну дверей та інше.

Капітальний ремонт ДЮСШ імені Євгена Кондратовича хочуть завершити до початку навчального року – до 31 серпня 2021 року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus