USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій міськраді вирішили проінспектувати роботу ДЮСШ №1 та №2

24 Березня 2016 12:45
Використання батьківських коштів та робота сауни у приміщенні спортшколи: перевірити діяльність ДЮСШ міста хочуть депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 24 березня.

Голова комісії Наталія Бунда зауважила, що під час вчорашнього засідання виконкому розглянули звіти директорів ДЮСШ №1 та №2, а також СДЮШОР. У членів виконкому виникло багато питань до директора ДЮСШ №2, пропонували навіть не брати до уваги його звіт. Так, лунали аргументи щодо використання батьківських коштів, функціонування сауни в спортшколі тощо.

Оскільки поширеною є практика проведення днів депутата, під час яких ознайомлюються з діяльністю комунальних установ, пропонується проінспектувати роботу ДЮСШ №1 та №2.
Раніше обранці міської громади оглядали спортивні клуби за місцем проживання.

Член комісії Андрій Авраменко просив зобов’язати директора ДЮСШ №2 зібрати батьків вихованців спортшколи під час дня депутата.

Перевірити діяльність спортивних шкіл планують до 30 березня, коли відбудеться сесія міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 20:59
Краще напишіть кого з мажорів або "активістів" хочуть пропхнути на посади деректорів....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus