USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За побиття водієм пільговика із перевізником готові розірвати договір

8 Листопада 2017 11:56
Купивши у касі квиток за пільговою ціною, волинянин не зміг їхати рейсовим автобусом, бо водій випхав його та неповнолітню доньку із салону, мовляв, не хоче за нижчою вартістю надавати послуги з перевезення. Якщо порушення підтеврдять у поліції, то з перевізником готові розірвати договір.

Нагадаємо, житель Ковеля, інвалід другої групи по зору, та його донька придбали два пільгових квитки, але водій виштовхав пасажирів з автобуса.

«Я інвалід по зору, що мені тоді не жити?! Мені держава дала таке право, тому й скористався», - розповів телевізійникам постраждалий волинянин Павло Лісівненко.
Коментуючи ситуацію, директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка зауважив, що готовий розірвати із горе-перевізником договір, якщо поліція підтвердить порушення.

«Про цю ситуацію я дізнався зі ЗМІ. Пасажир зі скаргою у департамент не звертався. Втім, знаю, що пасажир звернувся із заявою в поліцію, тому ми чекаємо від них відповідного листа, коли правоохоронці з’ясують, що там сталося.

Це був приміський маршрут з відправкою з автостанції. Там є відеокамери, тому поліція зможе з’ясувати, що сталося насправді. Якщо порушення дійсно буде підтверджено, то ми будемо відповідно реагувати, навіть готові до того, аби й розірвати договір в односторонньому порядку», - запевнив Іван Мирка.

Та додав, що щомісяця доводиться розривати договори, адже порушників в області чимало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 8 Листопада 2017 12:27
за побиття для воділи світить кримінальна справа.
споживач Показати IP 8 Листопада 2017 14:04
тільки розривати ???????????? а ти свою зарплату за місяць не хочешт повернути-ти ж нічого не зробив мирка-ти просто ур?д

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus