USD 39.60 39.88
  • USD 39.60 39.88
  • EUR 39.70 39.88
  • PLN 9.72 9.88

У Ковелі виділили додаткові кошти на будівництво укриттів у школах та ремонт доріг

5 Квітня 2024 12:58
Депутати Ковельської міськради передбачили додаткові кошти на будівництво та ремонт укриттів закладів освіти, терміновий поточний ремонт частини покрівлі ЗДО № 4, поточні ремонти доріг, будівництво мереж водовідведення та водопостачання.

Про це інформує пресслужба міськради.

Як зазначається, на позачерговій 48 сесії прийняли Програму управління місцевим боргом бюджету Ковельської територіальної громади. Міська рада та її виконавчі органи мають своєчасно та у повному обсязі виконувати зобов’язання з погашення та обслуговування кредиту від Європейського інвестиційного банку.

Читати ще: Мер Ковеля зустрівся з громадою й прозвітував за роботу в минулому році

Нагадаємо, що Ковель отримає запозичення на термомодернізацію семи об’єктів. Йдеться про три заклади освіти (ліцей № 7, школа № 12, дитсадок № 9), три заклади охорони здоров’я (Центральна районна лікарня, клініко-діагностична лабораторія Центральної районної лікарні, пологовий будинок) та адміністративну будівлю на вулиці Незалежності, 73.

Кредит буде надано на 20 років з пільговим періодом у п’ять років.

Як повідомляли, на позачерговій сесії Ковельської міської ради депутати виділили 4,5 мільйона гривень на матеріально-технічне забезпечення Сил оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus