USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі виявили дідуся з Рівного, який не пам’ятав, як там опинився

3 Січня 2023 11:14
Учора близько 21 години патрульні в Ковелі отримали виклик про те, що на залізничному вокзалі перебуває безпорадний старший чоловік.

Коли патрульні приїхали на місце, то виявили громадянина поважного віку, який погано орієнтувався в просторі та не міг пояснити, як опинився в Ковелі. Про це інформує патрульна поліція області.

Поліцейські з’ясували, що дідусю 82 роки, він житель міста Рівного, і його активно шукають рідні. Ще в обід чоловік пішов з дому у невідомому напрямку і на зв’язок з близькими не виходив.

Виявилося, що через стан здоров'я таке з ним трапляється вже не вперше.

До приїзду рідних дідуся доставили до пункту незламності, де він перебував під наглядом працівників поліції та рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus