USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі викрили підпільний гральний бізнес

16 Вересня 2015 16:08
На Волині правоохоронці припинили діяльність двох підпільних гральних залів.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Ігрові заклади, в яких всупереч закону надавалися послуги у сфері грального бізнесу, функціонували на території міста Ковеля під виглядом інтернет-кафе.

Під час проведення санкціонованих обшуків працівники управління протидії злочинності у сфері економіки вилучили термінал та комп’ютерну техніку за допомогою яких проводилися азартні ігри. Працівниками міліції виявлено та вилучено платіжний термінал, 12 системних блоків та гроші.

Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Слідчим відділом Ковельського МВ УМВС України у Волинській області проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією всього грального обладнання. Триває слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Перехожий Показати IP 16 Вересня 2015 20:22
Щось я вже нічого не розумію... Завжди думав, що в казино мають бути однорукі бандити, а не компи. А то, якщо приглянутись, то хлопці просто в пасьянс рубаються.
Шурик Показати IP 16 Вересня 2015 21:46
А почему в Ковеле закрывают ...точнее почему только в ковеле закрывают?
сатана Показати IP 16 Вересня 2015 21:55
місто Володимир-Волинський, вулиця Князя Василька, інтернет кафе. - підпільний гральний бізнес. За докладною інформацією звертайтесь у міліцію
Ковель 53 Показати IP 17 Вересня 2015 00:21
Так довго шукали)))) да воно вже пару років процвітає.. Щей в таком людном куточку.))))
ПА-рам Показати IP 17 Вересня 2015 00:25
Да хай грають хлопці.. Навіщо мішати.. Невсі ж мають в дома Пк. Це те саме що я в дома на покер старі гроші просижую. Чого мене незакриють????
СБУ до ПА-рам Показати IP 17 Вересня 2015 14:15
За Вами вже направили наряд. Ставте чайник і сушіть сухарі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus