USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі вилучили з незаконного обігу близько 15 тисяч пачок сигарет і понад 100 л спирту

5 Липня 2021 14:19
У м. Ковель співробітниками ДФС та УСБУ у Волинській області викрито місця незаконного зберігання та реалізації фальсифікованих тютюнових виробів.

Про це повідомляє ДФС області.

Під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України, проведено ряд санкціонованих обшуків у місті Ковель.

Вилучено з незаконного обігу близько 15 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та понад 100 літрів спирту.

Крім того, під час проведення обшуків було вилучено значну суму грошових коштів, отриманих від незаконної діяльності, та чорнові записи щодо обсягів незаконної реалізації фальсифікату.

За результатами проведення процесуальних дій з незаконного обігу вилучено фальсифіковану підакцизну продукцію орієнтовною вартістю 750 тис. грн.
Зараз у зазначеному кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus