USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Ковелі висадили 4 тисячі дерев та кущів

30 Квітня 2015 11:29
Тема благоустрою щовесни стає актуальною для кожного мешканця Ковеля. Отож, нещодавно в місті влаштували «генеральне прибирання» й висадили більше 4-х тисяч дерев та кущів.

На виконання розпорядження міського голови «Про проведення місячника з благоустрою» привели в належний санітарний стан територію міста - воно радує своєю ошатністю, чистотою, стало ще красивішим та привабливішим завдяки старанням усієї громади.

Про це повідомили у відділі комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Керівники установ, підприємств та організацій всіх форм власності, навчальних закладів, власники індивідуальних житлових будинків було прибрали вулиці, площі, парки, сквери, ринки, вокзали, стадіони, території культурних та навчальних закладів, території забудови комунальної власності.

Прибрали територіяю стадіону «Локомотив», лісопарк на вулиці Грушевського, міські кладовища, район водосховища, гаражні масиви, прилегла до автомобільних доріг територія вздовж вулиць Незалежності, Луцької, Брестської, Грушевського, Варшавської, Т. Боровця, Черняховського, Мечнікова та інших.

Великий обсяг робіт щодо створення затишку і комфорту в місті покладався на комунальні підприємства, з чим вони успішно впоралися. Ковельським КП «Добробут» забезпечено прибирання кладовищ, місць масового поховання людей, меморіальних комплексів, прилеглі території до річки Турія. Спільними зусиллями РЖКП №1, РЖКП №2, керівниками ЖБК та Ковельським КП «Добробут» очищено бордюрний профіль, прибрано підвали житлових будинків. З метою поліпшення екологічного стану міста проведено озеленення територій та житлових районів: висаджено 767 дерев та 3596 кущів. Ковель прикрашатимуть клени, дуби, берізки, липи.

Управлінням водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» та власники водозаборів очистили та привели до нормативних вимог місця розташування водозаборів.

Працівниками ПТМ «Ковельтепло» здійснено благоустрій територій котелень, теплових бойлерних пунктів.

До впорядкування міста активно долучились депутати міської ради, громадські організації, приватні підприємці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus