USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відремонтована за півтора мільйона дорога у Ковелі вкрилася вибоїнами

8 Грудня 2017 21:40
Минулоріч у Ковелі за півтора мільйона гривень відремонтувала дорогу, а нині вона розповзлася і вкрилася вибоїнами. Мешканці мікрорайону на окраїні міста зібралися, аби їх влада таки почула та поремонтувала вулиці.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, пише Під Прицілом.

В одному з мікрорайонів міста Ковель жителі майже десятка вулиць не дочекаються допоки влада визнає та виправить помилки. Люди довго просили поремонтувати дорогу, а коли роботу було зроблено - схопились за голову.
З бюджету міста на ремонтні роботи виділили 1,5 мільйона гривень, у 2016 році ремонт завершили, але у зв’язку з тим, що підрядники не дотримали норм та на всьому економили, асфальт почав тріщати по швах. На скарги жителів влада не реагувала.

Не звернули увагу на проблеми ковельчан ні мер міста Олег Кіндер, ні народний депутат від округу Степан Івахів.

Скарги людей непоодинокі, особливо турбує їх відсутність нормального доїзду, тротуарів, освітлення через що люди травмуються, а особливо бояться за дітей, яких цією вулицею водять в дитсадок.

Ковельчани констатують, якщо їхня влада не бачить проблем у своєму місті, але все ж таки мають надію, що проблема вирішиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus