USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі з 15 липня запускають громадський транспорт

14 Липня 2020 22:48
У Ковелі з 15 липня відновить роботу громадський транспорт.

Таке рішення прийняли під час засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує Ковельська міська рада.

Комісія вирішила відновити з 15 липня регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах. При цьому у салонах не повинно бути людей більше, ніж кількість сидячих місць, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту та контроль за дотриманням маскового режиму пасажирами .

З 15 липня припиняються спеціальні пасажирські перевезення медичних працівників.

На період дії карантину й надалі призупинено рух міських маршруток, які здійснюють «соціальні перевезення», а саме за маршрутами: № 1 «Вул. Незалежності – Льонзавод» (вих.4), № 7 «Сільмаш - Вокзал - вул. Симоненка (ч/з Пошту)», № 8 «Вокзал - дачні масиви «Калина», Урожай», «Будівельник», «Машинобудівник»», № 19 «Сільмаш – Лісництво» (вих.2),, № 22 «вул. Незалежності - Сільмаш» (ч/з Інтерпорт) (вих.1).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus