USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі затримали наркоторговця

3 Травня 2019 12:02
Співробітники управління протидії наркозлочинності у Волинській області спільно із оперативниками кримінальної поліції Ковеля викрили 24-річного волинянина у збуті наркотиків. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. За вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України йому загрожує, зокрема, до десяти років позбавлення волі.

Учора, 2 квітня, у Ковелі, в рамках досудового розслідування розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, оперативники викрили 24-місцевого жителя у збуті наркотиків – канабісу, інформує прес-служба волинської поліції.

Правоохоронці здійснили ряд оперативних закупівель наркотиків у зловмисника та провели низку обшуків у помешканні та підсобних приміщеннях фігуранта.

У результаті проведених заходів у правопорушника вилучили майже 200 гр. розфасованого порціями канабісу, вартістю приблизно 20 тис. грн., та гроші за продаж наркотичного засобу. Вилучене направили на дослідження. Ковельчанина затримали у порядку ст. 208 КПК України.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus