USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі через відсутність світла скасували навчання. Чи будуть навчатися школярі в Луцьку

23 Жовтня 2022 16:21
Через відсутність електропостачання в більшій частині Ковельської громади міська рада вирішила на тиждень скасувати навчання у школах.

Про це розповіла Суспільному головна спеціалістка відділу освіти міськради Лідія Заславська.

Також з понеділка в Ковелі не працюватимуть дитсадки і заклади позашкільної освіти.

«Хотілося би в очному форматі, щоб діти могли зустрічатися, спілкуватися. Але виходимо із ситуації, як можемо. Зараз найперше – здоров’я і життя дітей. Через те оголошено канікули на цілий тиждень», – зазначила Лідія Заславська.

Читати ще: Відновлення електропостачання на Волині після обстрілів: усіх волинян закликають допомогти в цьому

«У Луцьку ж ухвалили рішення не призупиняти освітній процес», – розповів керівник міського департаменту освіти Віталій Бондар. З його слів, 24 жовтня усі заклади освіти Луцької громади продовжать роботу у звичному режимі. Освітяни сподіваються що енергетики встигнуть до кінця дня, 23 жовтня, відновити електропостачання в усіх частинах міста.

Зранку, 22 жовтня у Луцьку пролунали три вибухи. Ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Також влучання ракет зафіксували в Ковелі. Там за день відбулося дві ракетні атаки.

Станом на 23 жовтня ремонтним бригадам «Волиньобленерго» вдалось відновити світло для 91 тисячі споживачів. Частково без електропостачання залишаються Луцьк, Ковель, Луківська та Головненська територіальні громади Ковельського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лана Показати IP 23 Жовтня 2022 19:30
На мою думку, потрібно було зробити й у Луцьку канікули (до того ж перед тим так і планувалось)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus