USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Вантажівка зіткнулася з «Opel», є постраждалі

2 Червня 2017 15:46
Вантажівка «DAF» під час обгону зіткнулася з автомобілем «Opel Omega» 1 червня на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу села Волошки Ковельського району. Водія та пасажирку легковика госпіталізували. Поліція відкрила за фактом ДТП кримінальне провадження, повідомили у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Близько 10 години на автодорозі «Київ-Ковель» автомобіль «DAF», виконуючи обгін, допустив зіткнення із зустрічним транспортним засобом. За кермом вантажівки перебував 63-річний житель сусідньої Рівненської області. У ДТП постраждали 25-річна водій та 41-річна пасажирка легковика. Їх госпіталізували в травматологію місцевої центральної рай лікарні. У потерпілих медики, зокрема, діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Слідчі Ковельського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає штраф від 3,4 тис. грн.. до 8,5 ти. грн., або обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus