USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Криму легалізували гральний бізнес

23 Липня 2014 09:56
Закон про створення гральних зон у Криму і на Кубані підписав Володимир Путін. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РІА Новости".

Відповідно до закону, визначати межі і розташування кримської гральної зони будуть влади регіону. Раніше вони заявляли, що планують або розосередити гральну зону по півострову, або побудувати місцевий "Лас-Вегас" у самій гущі курортів, на субтропічному південному березі Криму, поруч з Ялтою і Алуштою.

Також гральні зони будуть створюватися в Алтайському, Краснодарському, Приморському краях і Калінінградській області.

Зокрема, в Краснодарському краї казино зможуть розташовуватися в зоні земельних ділянок, наданих для розміщення олімпійських об'єктів, будівництво яких велося не за рахунок держкорпорації "Олімпбуд" в Сочі. При цьому межі гральної зони Кубані буде встановлювати уряд Росії на підставі пропозицій і побажань місцевих органів влади.

Нагадаємо, до анексії Криму гральний бізнес на півострові був заборонений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Lembergman Показати IP 23 Липня 2014 10:13
Сдали мы России Крым- Надо что-то делать с ним Гоблин чётко всем сказал: "Будет здесь игорный зал! Для "зелёных" же людей Привезём сюда б**дей Их в Москве, едрёна мать, Стало некуда девать! Понавешаем скорей Массу "красных фонарей" И, чего там мелочиться, Отдохнёт здесь вся столица! Чтоб в борделе крымском жить Надо господам служить! Я московскую орду Ни за что не подведу! "Похерендум" был не зря За московского царя. А не нравится мой план- Чемодан - и в Магадан!"
Саме так до Lembergman Показати IP 23 Липня 2014 11:02
Зроблять з Криму гральну клоаку...
Зірка до Lembergman Показати IP 23 Липня 2014 12:33
Єй ти, тупоголовий!В твоїй макітрі, крім матів, ще щось засіло? Питання на засипку: Путін так часто їздить до Криму в карти грати? жду ответа как соловей лета.
Lembergman до Зірка Показати IP 23 Липня 2014 12:46
Скільки тобі років хлопчина ? Ти самої суті то не зрозумів, двієчник ! Слава Україні!
Вінстон Показати IP 23 Липня 2014 10:30
Комнтуючий "Пу" та "донецький", щось ви давно нічого не писали. Поїхали в Крим гроші за тролінство програвати????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus