USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У квартирі лучанки живе сотня котів і собак

20 Березня 2014 16:14
Страшенний сморід, атисанітарія та абсолютна безкарність лучанки довела її сусідів до розпачу. Вісімдесят чотири кішки та майже двадцять собак на сотню метрів квадратних. Любов до братів наших менших однієї з мешканок луцького будинку, що по проспекту Грушевського стала справжнім пеклом для інших мешканців, інформує ТРК «Аверс».

Справжній звіринець у трьох своїх квартирах розвела лучанка. Поряд із таким собі притулком сусіди спокійно жити не можуть. Мешканка будинку Наталія Возняк: «Людина утримує у своїй квартирі 84 коти та 15 собак. Є відповідні акти в санстанції, в прокуратурі. Це зафіксували два рази. Другий раз це був 81 кіт та 10 собак. У мене в квартирі по замірах санстанції, перевищені в 2,5 рази гранично допустимі норми аміаку і сірководню».

Мешканка будинку Галина Литвиненко: « В мене за стіною собачий двір. Там писк, виск, крик, шум. Я десь годину посплю, а другий раз і не сплю».

Лучанка Галина Панчук: «Я живу на 4-му поверсі над цею вонью. Влітку не можна відкрити балкона, а мухі в під’їзді - це просто жах. На ту вонь мухи злітаються».

Сусіди розповіли, що тварин у власниці домашнього звіринцю пані Тамари, неодноразово вилучали, однак жінка їх одразу ж забирала назад. В усіх її квартирах, як запевняють люди, жахлива антисанітарія.


Люди, зі своєю сусідкою Тамарою Бондаревською, яка так завзято опікується тваринами, воюють вже років двадцять. Найбільше сусідам допекло те, що на дитячому майданчику, замість маленьких мешканців будинку, спокійно прогулюються собаки.

Наталія Возняк: «Ці тварини, які живуть на другому поверсі, вони взагалі не вигулюються і всі свої потреби вони справляють в квартирі. Тварини, які на першому поверсі, вони ось тут проводять час. Не діти, на цьому майданчику, де мамочки скидалися грошима, а тварини тут гуляють. Їм поставили миски, вони собі як господарі ходять».

Крім того, зі слів мешканців будинку, жінка самовільно розтрощила несучу стіну між двома своїми квартирами. Таким чином зробила коридор, щоб тварини безперешкодно гуляли величезним помешканням.

Наталія Возняк: «Вона винесла несучу стіну. У нас тріщить будинок. Ми зверталися до ЖЕКу що в нас тріщина, ми хочемо, щоб офіційно це все розслідували».

Про горезвісну захисницю братів наших менших, знають чи не в усіх відповідних державних інстанціях. Зі слів мешканців будинку, в їхньої сусідки пані Тамари впливові друзі, а покійний чоловік - був начальником управління по боротьбі з організованою злочинністю. То ж жінці все сходить із рук.

Наталія Возняк: «Зверталися в ЖЕК, в міську раду, реагування не було. Це вже років 15 триває. І міська рада, санстанція, міліція робить вигляд що нічого немає. От в мене є ціла пачка відписок. Оце все відписки».

Окрім того, тринадцятого березня, під час останнього обшуку в квартирі Бондаревська навіть натравила собаку на слідчого.

Наталія Возняк: «Було рішення суду про примусовий огляд, і ця громадянка Бондаревська, знаючи про кримінальну відповідальність за свої дії прото в обличчя обізвала слідчого Стасюка і дала команду своїй бойовій собаці «фас».

Згідно з інформацією прокуратури міста Луцька, огляд житла Тамари Бондаревської відбувався на підставі ухвали слідчого судді. Жінка, всілякими способами перешкоджала діяльності правоохоронців. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поспілкуватися з власницею домашнього притулку тварин намагалися і кореспонденти видання. Під’їзд, в якому живе жінка, можна знайти за запахом. Вище третього поверху піднятись просто неможливо. Сморід такий, що «виїдає» очі. За дверима двох квартир шкребуться замкнені песики. Власниця звіринця до знімальної групи вийти категорично відмовилася. Та взялась із-за дверей коментувати.

Факт, що одна з її собак покусала міліціонера, жінка пояснює так: «Покусала, тому що він вломився в квартиру… Собака ця навчена на охорону квартири і на охорону хазяїна… Не потрібно було мене бити, не потрібно було вламуватися в квартиру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Аня Показати IP 20 Березня 2014 16:25
Ну знаєте,якщо вже не можете справитися з якоюсь дурною бабою всі разом,то нюхайте цей вонізм. А ви мешканці самі її зловіть на вулиці і закиньте у психушку. Я б її це давно сама зробила,якби там жила.Це натуральний дурдом.Вона не сидить постійно дома,прислідкуйте і зловіть,мішка на голову і в дурдом відправте,вона ж больна на голову.
Анонім до Аня Показати IP 20 Березня 2014 16:35
еуропа, блiн... шо одна шо друга
файл Показати IP 20 Березня 2014 16:27
мені аж засмерділо по цю сторону екрану.... фу!!!
йо Показати IP 20 Березня 2014 17:14
як же тоді тхне від хазяйки? як вона їздить маршруткою?....
Катя Показати IP 20 Березня 2014 17:18
Бондаревська припарена баба в якої криша поїхала, знущається над тваринами!!! від неї самої вже смердить котами
s Показати IP 20 Березня 2014 19:10
A по моєму норм, вонючі собаки на вулиці тоже є не ок, так шо якшо комунальщики не справляються то...
Я Показати IP 20 Березня 2014 19:21
Где Данельчук с бандой??? Пролюстрируй тетку!!!
Людмила Показати IP 20 Березня 2014 20:51
Я ще знаю одну дуру-це викладачка СНУ.Живе в гуртожитку номер 5,що на проспекті Молоді 8а, між іншим там факультет знаходиться від СНУ.то як виведе собак штук 20,а можливо і більше,то хоч втікай кудли хочеш.А там же живе інтелігенція Луцька професура,доценти і просто люди,то хіба там можна жити воніще ,лайна,що пройти не можливо а вони мовчать просто ідіоти. От взяти б ректора туди,щоб трохи понюхав,чи проректора. Люди чи ви вже завсім подуріли.Люди потребують житла,а дура собачню тримає. Гнати в три шиї!!!
Л Показати IP 20 Березня 2014 20:53
данильчук біжить туди де кидають щось пожерти, а в тьотки треба самим давати тваринам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus