USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Китаї засудили сотні посадовців за недотримання екологічних стандартів

10 Липня 2018 11:56
У Китаї понад 4 тисячі посадовців були притягнені до відповідальності за неспроможність усунення порушень у сфері екології.

Загалом 4305 посадовців у 10 провінціях та регіонах були притягнені до відповідальності за неспроможність усунення порушень у сфері екології, деякі з них були оштрафовані або ув’язнені, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на агенцію Reuters.

Починаючи з кінця травня, інспектори центрального уряду розпочали перегляд тисяч порушень, виявлених під час загальнонаціонального екологічного аудиту, і виявили, що багато проблем не були належним чином вирішені.

Вони звинувачують органи місцевого самоврядування та державні підприємства по всій країні в проведенні «поверхових» або навіть «шахрайських» виправлень.

Після десятиліть швидкої індустріалізації та економічного зростання, Китай потерпає від забруднення повітря, води та ґрунту, у тому числі густого смогу, який часто покриває великі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 10 Липня 2018 12:48
Треба і вас посадити пару чиновників, щоб в Луцьку не смерділо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus